Laatste nieuws

Meer deelnemers GrootGroenPlus

Voor de 23e editie van vakbeurs GrootGroenPlus, van 2 tot en met 4 oktober 2013, hebben zich nu al meer dan 200 deelnemers ingeschreven.

Log in om meer te lezen...

Foto's en video's

Fotoreportage: Techniek kijken op Meet&Green Zundert

Op Meet&Green Zundert was een groot aantal machines en technieken voor de boomteelt te zien, waaronder enkele primeurs. Impressies van het boomteeltevenement op woensdag 10 september.

Pop-up demonstraties op Plantarium zetten product in ander daglicht

Een plant is een plant is een...... Of kun je er toch ook meer mee? En als je dat als kweker laat zien, zou je er dan meer van kunnen verkopen? Die vragen roept een pop-up demonstratie met Judith de Frankrijker op. Zij zet een gewone plant in een pot net even in een ander daglicht. En misschien prikkelt dat een afnemer om er ook op een andere manier brood in te zien. De demonstraties werden alle dagen op Plantarium gehouden. Dit keer bij vasteplantenkweker Arno Rijnbeek.

Weblogs

Klatsch!

’Staat ’ie aan? Hallo allemaal, en in het bijzonder Lucas, bedankt voor de nominatie. Van je vrienden moet je het maar hebben, zeg ik. Hierbij ga ik...

Log in om meer te lezen

Stelling

Komend seizoen houden we echt vast aan onze prijs.

E-Magazine

vp bkw 18-2014
Klik op de afbeelding om onze e-magazines te bekijken (inloggen noodzakelijk).

Markt

'Crisis begint in Frankrijk door te dringen'

Naam: Hans Boot Bedrijf: Innocenti & Mangoni Functie: exportmanager Handel in week: 36

Log in om meer te lezen

Inloghulp

Moet u elke keer opnieuw uw inlogcode invoeren als u onze site bezoekt? Bekijk dan hier onze inloghulp. Op deze pagina vindt u tal van tips die het makkelijk maken de site van De Boomkwekerij te bezoeken.

Nieuwsbrief

Wilt u de nieuwsbrief van De Boomkwekerij gratis ontvangen? Tweemaal per week wordt u op de hoogte gehouden van het laatste nieuws. Om alle berichten te kunnen lezen dient u wel een account te hebben.

Vraag hier de nieuwsbrief aan