Laatste nieuws

Subsidie voor Betuwse Bloem

Greenport Betuwse Bloem krijgt de komende drie jaar €450.000 subsidie van de provincie Gelderland. Provinciale Staten stemde 29 mei voor het plan.

Log in om meer te lezen...

Foto's en video's

Fotoreportage: Nieuwigheden bewonderen op Plantarium

Op Plantarium 2014 valt weer een groot aantal nieuwe boomkwekerijproducten te bewonderen. Extra nieuw is dat alle bekroonde nieuwigheden ruim geëtaleerd zijn, zodat ze allemaal opvallen.

Beste nieuwigheid Plantarium 2015

Ronald Houtman (KVBC) licht het juryoordeel toe bij de keuring van de nieuwigheden op Plantarium 2015. De kwaliteit van de inzendingen liet soms te wensen over, zegt hij.

Weblogs

Power from the Plants

Het Chinees bedrijf ’No. 37’ heeft een bod gedaan op alle boomkwekerijen van Nederland. Belangenbehartiger LTO spreekt van een ’historische kans’ en...

Log in om meer te lezen

Stelling

Met Plantarium maakt de handel een vliegende start

E-Magazine

vp bkw 17-2014
Klik op de afbeelding om onze e-magazines te bekijken (inloggen noodzakelijk).

Markt

'Tevreden over bezoekers op onze beurs'

Naam: Eric Kessels Bedrijf: Arie Bouman Tuinplanten Functie: inkoper Handel in week: 34

Log in om meer te lezen

Inloghulp

Moet u elke keer opnieuw uw inlogcode invoeren als u onze site bezoekt? Bekijk dan hier onze inloghulp. Op deze pagina vindt u tal van tips die het makkelijk maken de site van De Boomkwekerij te bezoeken.

Nieuwsbrief

Wilt u de nieuwsbrief van De Boomkwekerij gratis ontvangen? Tweemaal per week wordt u op de hoogte gehouden van het laatste nieuws. Om alle berichten te kunnen lezen dient u wel een account te hebben.

Vraag hier de nieuwsbrief aan