Laatste nieuws

Tuinbouwwerk Elektro Limburg naar B-E De Lier

Installatiebedrijf B-E De Lier neemt per 1 juni alle tuinbouwactiviteiten van Elektro Limburg over. Elektro Limburg gaat zich verder specialiseren in de industrie, champignonteelt en veehouderij.

Log in om meer te lezen...

Tips

Welke subsidies zijn nu te verkrijgen?

De Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl) biedt op de website een handig actueel overzicht van subsidieregelingen...

Log in om meer te lezen

Foto's en video's

Innovatiedag in Cuijk goed bezocht

De innovatiedag bij Boomkwekerij Ebben is donderdag 11 september door tweehonderd mensen bezocht. Zowel kwekers, hoveniers, grootgroenvoorzieners als gemeentelijke groenmensen kwamen naar Cuijk. De dag werd georganiseerd door DLV Plant in samenwerking met Praktijknetwerk Duurzame aanpak van ziekten, plagen en onkruiden. Een korte fotoimpressie.

Pop-up demonstraties op Plantarium zetten product in ander daglicht

Een plant is een plant is een...... Of kun je er toch ook meer mee? En als je dat als kweker laat zien, zou je er dan meer van kunnen verkopen? Die vragen roept een pop-up demonstratie met Judith de Frankrijker op. Zij zet een gewone plant in een pot net even in een ander daglicht. En misschien prikkelt dat een afnemer om er ook op een andere manier brood in te zien. De demonstraties werden alle dagen op Plantarium gehouden. Dit keer bij vasteplantenkweker Arno Rijnbeek.

Weblogs

Klatsch!

’Staat ’ie aan? Hallo allemaal, en in het bijzonder Lucas, bedankt voor de nominatie. Van je vrienden moet je het maar hebben, zeg ik. Hierbij ga ik...

Log in om meer te lezen

Stelling

Komend seizoen houden we echt vast aan onze prijs.

E-Magazine

vp bkw 19-2014
Klik op de afbeelding om onze e-magazines te bekijken (inloggen noodzakelijk).

Markt

’Handel is mat’

Naam: Ed Kamps Bedrijf: Noviflora Functie: Inkoper tuinplanten Handel in week: 37

Log in om meer te lezen

Inloghulp

Moet u elke keer opnieuw uw inlogcode invoeren als u onze site bezoekt? Bekijk dan hier onze inloghulp. Op deze pagina vindt u tal van tips die het makkelijk maken de site van De Boomkwekerij te bezoeken.

Nieuwsbrief

Wilt u de nieuwsbrief van De Boomkwekerij gratis ontvangen? Tweemaal per week wordt u op de hoogte gehouden van het laatste nieuws. Om alle berichten te kunnen lezen dient u wel een account te hebben.

Vraag hier de nieuwsbrief aan