Laatste nieuws

Basamid CleanStart mag tot 15 juli worden gebruikt

Basamid CleanStart mag tot 15 juli 2013 op zaaibedden van bos- en haagplantsoen worden gebruikt. Dat bevestigt Jan van Diepen, woordvoerder van het ministerie van Economische Zaken.

Log in om meer te lezen...

Foto's en video's

Fotoreportage: Een avondje tuinen in Boskoop

Dinsdagavond 5 augustus gingen deelnemers van Stichting Belangenhartiging Greenport Boskoop de tuinen op van Anton Buitenhuis en de broers William en Barrie de Bruijn. Twee boomkwekerijen aan de Insteek, met een totaal verschillende bedrijfsopzet.

Problemen in het buitengebied van Boskoop in beeld gebracht

In een korte film leggen verschillende kwekers uit tegen welke problemen zij aanlopen in het buitengebied van Boskoop. Deze bedrijven kunnen zich niet verder ontwikkelen.

Weblogs

Geen maar wel

Geen hordes rennende obers. Geen scrambled eggs en bacon. Geen croissant. Geen verse jus of iets wat erop lijkt. Geen cappuccino. Geen schoon bord...

Log in om meer te lezen

Stelling

Met Plantarium maakt de handel een vliegende start

E-Magazine

BKW16
Klik op de afbeelding om onze e-magazines te bekijken (inloggen noodzakelijk).

Markt

’We verkopen van alles een beetje’

Naam: Jeroen Erven Bedrijf: Central Point Brabant Functie: eigenaar/bedrijfsleider Handel in week: 33

Log in om meer te lezen

Inloghulp

Moet u elke keer opnieuw uw inlogcode invoeren als u onze site bezoekt? Bekijk dan hier onze inloghulp. Op deze pagina vindt u tal van tips die het makkelijk maken de site van De Boomkwekerij te bezoeken.

Nieuwsbrief

Wilt u de nieuwsbrief van De Boomkwekerij gratis ontvangen? Tweemaal per week wordt u op de hoogte gehouden van het laatste nieuws. Om alle berichten te kunnen lezen dient u wel een account te hebben.

Vraag hier de nieuwsbrief aan