Laatste nieuws

Transporteurs Lozon en Te Baerts krijgen nieuwe naam

Na de overname van Transportbedrijf Te Baerts door Lozon Transport & Logistiek in januari gaan de twee nu verder onder de nieuwe naam: Wiell, food & flower logistics.

Log in om meer te lezen...

Foto's en video's

Fotoreportage: Kwekers nemen kijkje bij het onderzoek van DLV Plant

Kwekers konden vrijdag 26 september komen kijken bij het Onderzoekscentrum Boomkwekerij van DLV Plant in Boskoop. Tijdens de Open middag werden rondleidingen gegeven langs de verschillende onderzoeken.

Pop-up demonstraties op Plantarium zetten product in ander daglicht

Een plant is een plant is een...... Of kun je er toch ook meer mee? En als je dat als kweker laat zien, zou je er dan meer van kunnen verkopen? Die vragen roept een pop-up demonstratie met Judith de Frankrijker op. Zij zet een gewone plant in een pot net even in een ander daglicht. En misschien prikkelt dat een afnemer om er ook op een andere manier brood in te zien. De demonstraties werden alle dagen op Plantarium gehouden. Dit keer bij vasteplantenkweker Arno Rijnbeek.

Discussie GrootGroenPlus 2014

GGPOp GrootGroenPlus worden elke dag discussies georganiseerd over actuele thema's. Hier kunt u uw bijdrage leveren door te stemmen op stellingen over deze thema's. Stem op drie uiteenlopende stellingen

Weblogs

Uit welk potje komen vergoedingen bij onteigeningen?

Ik las vandaag dat de huizenmarkt aarzelend in de lift zit. Het mooie is dat deze lift ook nog omhoog gaat. Dat is immers altijd de vraag bij een...

Log in om meer te lezen

Stelling

Komend seizoen houden we echt vast aan onze prijs.

E-Magazine

vp bkw 19-2014
Klik op de afbeelding om onze e-magazines te bekijken (inloggen noodzakelijk).

Markt

’Handel loopt leuk door’

Naam: Cees van Soest Bedrijf: Javadoplant Functie: inkoper tuinplanten Handel in week: 13

Log in om meer te lezen

Inloghulp

Moet u elke keer opnieuw uw inlogcode invoeren als u onze site bezoekt? Bekijk dan hier onze inloghulp. Op deze pagina vindt u tal van tips die het makkelijk maken de site van De Boomkwekerij te bezoeken.

Nieuwsbrief

Wilt u de nieuwsbrief van De Boomkwekerij gratis ontvangen? Tweemaal per week wordt u op de hoogte gehouden van het laatste nieuws. Om alle berichten te kunnen lezen dient u wel een account te hebben.

Vraag hier de nieuwsbrief aan