Laatste nieuws

Bezuinigingen Rijk raken ook land- en tuinbouw

buizinigingenrijkrakenlandentuinbouw

Onderdelen van het ministerie van Economische Zaken die diensten verlenen aan boeren en tuinders, moeten inkrimpen. Dat blijkt uit de plannen van het kabinet voor bezuinigingen op het ambtelijk apparaat.

Nog GEEN abonnee, maar wel direct verder lezen?

Ontdek nu de mogelijkheden

Inloggen voor abonnees:


Heeft u problemen met inloggen?

Op een hulppagina staan de meest voorkomende problemen beschreven. Volgt u eerst de stappen daar beschreven om te kijken of de problemen dan zijn opgelost. Naar de hulppagina.

Foto's en video's

Fotoreportage: TCO bij Wilhelm Ley Baumschulen

Boomteeltstudieclub Opheusden werd donderdag 17 september rondgeleid bij Wilhelm Ley Baumschulen in Meckenheim, bij Bonn. De kwekers bewonderden 450 ha boomkwekerij met een gestroomlijnd arbeidsproces.

Film: Zelfrijdende zaailingenrooier

Na jaren van bouwen en testen is de nieuwe zelfrijdende rooimachine van Jan H. Kloosterhuis & Zoon klaar voor de praktijk. Vier rijen tegelijk rooien, met klembanden opvoeren en met twee bindmachines bundelen. Lees in De Boomkwekerij nr. 21 een artikel over deze bijzondere rooier en bekijk hier een demonstratie.

Tips

MPS introduceert Trade portal

MPS biedt handelaren nu de mogelijkheid om met MPS-Trade portal in één opslag te zien welke MPS-certificaten een kweker...

Lees meer...

Weblogs

Motivatie

’Jij wit, jij geel, jullie met zijn drieën wit en dit groepje hier geel. Hier zijn de stokjes. Loop maar vast naar kap 18, ik kom eraan. Voor...

’Kom op, doorpakken, het zijn geen gebakjes’

Stelling

Eén keurmerk voor duurzame productie is toereikend

E-Magazine

vp bkw 20 2015
Klik op de afbeelding om onze e-magazines te bekijken (inloggen noodzakelijk).

Markt

’Vraaguitval Rusland niet voldoende opgevangen’

Rob Mulder van OZ Planten ziet zowel omzet als aantallen op de Russische markt afnemen. „Gelukkig zitten landen als Italië, Spanje, Portugal en Scandinavië wel weer in de...

’Aantal producten heeft last gehad van het weer’

Nieuwsbrief

Wilt u de nieuwsbrief van De Boomkwekerij gratis ontvangen? Tweemaal per week wordt u op de hoogte gehouden van het laatste nieuws. Om alle berichten te kunnen lezen dient u wel een account te hebben.

Vraag hier de nieuwsbrief aan