Laatste nieuws

Onderhandelingen FloraHolland en VGB over tarieven stukgelopen

De onderhandelingen tussen FloraHolland en de VGB over de kloktarieven op de exportlocaties zijn stukgelopen. De achterban van de VGB is ongerust.

Log in om meer te lezen...

Foto's en video's

Fotoreportage: Nieuwigheden bewonderen op Plantarium

Op Plantarium 2014 valt weer een groot aantal nieuwe boomkwekerijproducten te bewonderen. Extra nieuw is dat alle bekroonde nieuwigheden ruim geëtaleerd zijn, zodat ze allemaal opvallen.

Snel rooimessen verwisselen

In De Boomkwekerij nr. 17 staat een artikel over de MDE Globe 120. Deze nieuwe kluitenrooier van MDE Machinebouw kan niet alleen harder rijden dan concurrenten uit Italië. Ook zijn er sneller messen mee te verwisselen.

Weblogs

Power from the Plants

Het Chinees bedrijf ’No. 37’ heeft een bod gedaan op alle boomkwekerijen van Nederland. Belangenbehartiger LTO spreekt van een ’historische kans’ en...

Log in om meer te lezen

Stelling

Met Plantarium maakt de handel een vliegende start

E-Magazine

vp bkw 17-2014
Klik op de afbeelding om onze e-magazines te bekijken (inloggen noodzakelijk).

Markt

'Tevreden over bezoekers op onze beurs'

Naam: Eric Kessels Bedrijf: Arie Bouman Tuinplanten Functie: inkoper Handel in week: 34

Log in om meer te lezen

Inloghulp

Moet u elke keer opnieuw uw inlogcode invoeren als u onze site bezoekt? Bekijk dan hier onze inloghulp. Op deze pagina vindt u tal van tips die het makkelijk maken de site van De Boomkwekerij te bezoeken.

Nieuwsbrief

Wilt u de nieuwsbrief van De Boomkwekerij gratis ontvangen? Tweemaal per week wordt u op de hoogte gehouden van het laatste nieuws. Om alle berichten te kunnen lezen dient u wel een account te hebben.

Vraag hier de nieuwsbrief aan