Laatste nieuws

Fusie Boskoop, Alphen en Rijnwoude is rond

De Eerste Kamer heeft ingestemd met de fusie van de gemeenten Alphen a/d Rij, Boskoop en Rijnwoude. Die is daarmee een voldongen feit.

Log in om meer te lezen...

Foto's en video's

Innovatiedag in Cuijk goed bezocht

De innovatiedag bij Boomkwekerij Ebben is donderdag 11 september door tweehonderd mensen bezocht. Zowel kwekers, hoveniers, grootgroenvoorzieners als gemeentelijke groenmensen kwamen naar Cuijk. De dag werd georganiseerd door DLV Plant in samenwerking met Praktijknetwerk Duurzame aanpak van ziekten, plagen en onkruiden. Een korte fotoimpressie.

Pop-up demonstraties op Plantarium zetten product in ander daglicht

Een plant is een plant is een...... Of kun je er toch ook meer mee? En als je dat als kweker laat zien, zou je er dan meer van kunnen verkopen? Die vragen roept een pop-up demonstratie met Judith de Frankrijker op. Zij zet een gewone plant in een pot net even in een ander daglicht. En misschien prikkelt dat een afnemer om er ook op een andere manier brood in te zien. De demonstraties werden alle dagen op Plantarium gehouden. Dit keer bij vasteplantenkweker Arno Rijnbeek.

Weblogs

Angst

’Alle kwekers moeten hun productie met minimaal 25% inkrimpen’. Het stond er echt. Of misschien staat het er nog wel. Op de website van dit (uw!)...

Log in om meer te lezen

Stelling

Komend seizoen houden we echt vast aan onze prijs.

E-Magazine

vp bkw 19-2014
Klik op de afbeelding om onze e-magazines te bekijken (inloggen noodzakelijk).

Markt

'Voldoende in Duitse pijplijn, maar wie richt zich erop?'

Naam: Harm Horlings Bedrijf: Closer to Green Functie: directeur Handel in week: 38

Log in om meer te lezen

Inloghulp

Moet u elke keer opnieuw uw inlogcode invoeren als u onze site bezoekt? Bekijk dan hier onze inloghulp. Op deze pagina vindt u tal van tips die het makkelijk maken de site van De Boomkwekerij te bezoeken.

Nieuwsbrief

Wilt u de nieuwsbrief van De Boomkwekerij gratis ontvangen? Tweemaal per week wordt u op de hoogte gehouden van het laatste nieuws. Om alle berichten te kunnen lezen dient u wel een account te hebben.

Vraag hier de nieuwsbrief aan