Laatste nieuws

Nieuwe regels zaaizaad en plantgezondheid

Nieuweregelszaaizaad

De Europese Commissie heeft deze week voorstellen bekend gemaakt voor verordeningen op het gebied van productie en marketing van zaaizaad en pootgoed, plantgezondheid en hoe daar toezicht op moet worden gehouden. Het Europees parlement en de Europese Raad moeten zich over de voorstellen uitspreken.

Nog GEEN abonnee, maar wel direct verder lezen?

Ontdek nu de mogelijkheden

Inloggen voor abonnees:


Heeft u problemen met inloggen?

Op een hulppagina staan de meest voorkomende problemen beschreven. Volgt u eerst de stappen daar beschreven om te kijken of de problemen dan zijn opgelost. Naar de hulppagina.

Foto's en video's

Fotoreportage: Metamorfose bij Hillier

Hillier Garden Centres verandert al zijn tuincentra ingrijpend. De Engelse keten zet tuinplanten weer prominent op de voorgrond. Dat zie je al als je binnenloopt bij Hillier Braishfield.

Films: Opheusdense laanbomen vanuit drone

De organisatie van Expo TCO heeft met een drone beelden gemaakt van twee bedrijven waar de afgelopen vakbeurs plaatsvond: Van Meerten en De Bomenspecialist.

Tips

Xylella uitsluiten met toets

Naktuinbouw biedt een toets aan die zekerheid kan geven over de afwezigheid van Xylella fastidiosa in het gewas. De toets...

Lees meer...

Weblogs

'Daar heb ik nog nooit van gehoord'

De Belastingdienst dreigt wel eens met boekenonderzoeken. Nu is dit altijd een loze dreiging in geval de papierwinkel netjes op orde is. Zodoende...

Vragen over mts met eigen bv

Stelling

Gewassen halen dit groeiseizoen niet de maat

E-Magazine

BKW152015
Klik op de afbeelding om onze e-magazines te bekijken (inloggen noodzakelijk).

Markt

’Markt trekt aan alles wat kleur en bloem heeft’

Naam: Joost Stolker Bedrijf: Stolker Plants Functie: Mede-eigenaar Handel in week: 31

’Tuincentra werken hun voorraden weg’

Nieuwsbrief

Wilt u de nieuwsbrief van De Boomkwekerij gratis ontvangen? Tweemaal per week wordt u op de hoogte gehouden van het laatste nieuws. Om alle berichten te kunnen lezen dient u wel een account te hebben.

Vraag hier de nieuwsbrief aan