Laatste nieuws

Stuifbestrijding verruimd

Stuifbestrijding verruimd

Het gebruik van stuifbestrijding is verruimd in het veenkoloniaal gebied van Groningen, Drenthe en Overijssel. Dat heeft staatssecretaris Dijksma (Economische Zaken) besloten.

Nog GEEN abonnee, maar wel direct verder lezen?

Ontdek nu de mogelijkheden

Inloggen voor abonnees:


Heeft u problemen met inloggen?

Op een hulppagina staan de meest voorkomende problemen beschreven. Volgt u eerst de stappen daar beschreven om te kijken of de problemen dan zijn opgelost. Naar de hulppagina.

Markt

'In Frankrijk lopen groenblijvende heesters nu het best'

Wat Franse tuincentra in week 48 nog afnamen aan boomkwekerijproducten, waren vooral groenblijvende heesters. Dat zegt Patrick Pineau, mededirecteur van Pépinières Minier, de grootste...

Coniferen minder en minder

Foto's en video's

Fotoreportage: Opmerkelijk van Venrayse tuinbouwbeurs

In Venray werden van dinsdag 24 tot en met donderdag 26 november weer de Tuinbouw Relatiedagen gehouden. De regionale beurs was ook voor de boomkwekerij bedoeld. Enkele opmerkelijke zaken in beeld.

Film: Marcel Michels over gezonde bodem

Marcel Michels Boomkwekerij heeft een filmwedstrijd van Schoon Water voor Brabant gewonnen. De kweker legt in een minuut het best uit hoe hij omgaat met een gezonde bodem en dit communiceert naar burgers toe.

Weblogs

Omweg

Pof! Stilte. Geen zachte dood voor de compressor. Geen wonder ook, want hij deed al een tijdje net iets te zwaar werk. Dus een nieuwe bestellen....

Bestellen per mail, eitje...

Stelling

Alleen Europese samenwerking maakt kans tegen Xylella

E-Magazine

vp bkw 24 2015
Klik op de afbeelding om onze e-magazines te bekijken (inloggen noodzakelijk).

Nieuwsbrief

Wilt u de nieuwsbrief van De Boomkwekerij gratis ontvangen? Tweemaal per week wordt u op de hoogte gehouden van het laatste nieuws. Om alle berichten te kunnen lezen dient u wel een account te hebben.

Vraag hier de nieuwsbrief aan